Leestip: Master your mindset

Leestijd: 3 minuten

Het boek master your mindset is geschreven door Michael Pilarczyk en is een boek over inzicht, zingeving en bewustzijn. Aan de hand van praktijkvoorbeelden, praktische adviezen en prikkelende vragen daagt de auteur je uit om na te denken over jouw doelen.

Waar gaat Master your mindset over?

Master your mindset is een boek dat zich richt op het behalen van je doelen met als motto: “Leef je mooiste leven”. Mindset is volgens de schrijver jouw manier van denken. Jouw overtuigingen leiden tot “jouw” waarheid. Het kan zo zijn dat jouw waarheid jou tegenhoudt bij het behalen van je doelen. Door middel van het delen van zijn eigen levensverhaal inspireert Michael al veel lezers. Hij laat onder andere zien dat zijn leven hoge pieken en diepe dalen heeft gekend. Van het verdienen van bakken met geld tot alles kwijtraken en weer opbouwen.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden, praktische adviezen, prikkelende vragen en een 12-stappen strategie geeft de schrijver handvaten om je dromen en verlangens om te zetten in werkelijkheid.

Wie is de schrijver van Master your mindset?

De schrijver van het boek is Michael Pilarczyk, ondernemer, auteur en spreker. Hij begon zijn carrière als radio-dj en presentator voordat hij zich richtte op het ondernemerschap. Op dit moment deelt hij zijn levenservaringen en inzichten om anderen te inspireren tot persoonlijke groei en succes.

Het geloof in jezelf is je grootste kracht, niet geloven in jezelf is je grootste weerstand.

Wat staat er in het boek?

Het boek begint met het persoonlijke verhaal van Michael Pilarczyk, hier deelt de schrijver zijn eigen reis van succes tot tegenslag. Vervolgens wordt er een deel besteed aan “De filosofie voor succes en geluk”. In dit tweede deel wordt er aandacht besteed aan je persoonlijke statuut – een combinatie van jouw persoonlijke waarden en jouw levensfilosofie.

In het derde deel gaat de schrijver in op het onderdeel ‘Master your mindset’, hier wordt onder andere een stappenplan gedeeld om blijvende veranderingen te realiseren.

Tot slot wordt er in het vierde deel aandacht besteed aan de strategie, ofwel de routekaart naar succes en geluk. In dit deel ga je als lezer echt aan de slag met opdrachten.

Het is een interactief boek waarbij de als lezer het meeste eruit haalt als je ook actief aan slag gaat met de vragen die de schrijver stelt. Op die manier is het boek voor een actieve rol in persoonlijke groei.

Rustmomenten zijn van groot belang voor de kwaliteit van je leven.

Conclusie

Bij sommige delen in dit van dit boek kan het goed mogelijk zijn dat je denkt: dit staat echt veel te ver van mij af. Spiritualiteit vormt een rode draad in het boek. Michael Pilarczyk integreert spirituele principes en inzichten in zijn benadering van persoonlijke ontwikkeling en succes. Hij moedigt lezers aan om verder te kijken dan puur materiële doelen en benadrukt het belang van innerlijke rust, balans en zelfreflectie. Lees het boeken met een open mind. Je hoeft het niet met alles eens te zijn, integendeel, als je op enig moment denkt: dit gaat te ver voor mij, dan heeft de schrijver misschien wel precies bereikt wat hij wilde bereiken. Hij stimuleert je om na te denken en je eigen mening te vormen.

Wanneer moet je dit boek echt lezen?

Dit boek is echt een aanrader voor mensen die streven naar persoonlijke groei, behalen van doelen of wanneer je zelfreflectie wilt toepassen in je leven. Maar ook voor mensen die op dit moment nog niet goed weten wat ze echt willen. Het is een boek dat je aan het denken zet, aan de hand van prikkelende vragen en persoonlijke ervaringen.

Je komt alleen dichter bij de top als je in beweging komt en blijft.

Meer leestips nodig? Kijk dan eens hier of hier.

De top 5 beste boekhoudprogramma's

 

Over finara

Wekelijks vind je op Finara.nl nuttige artikelen & blogs voor ondernemers.

Plaats een reactie